بسم الله الرحمن الرحیم | امروز: جمعه 15 اسفند 1399

موقعیت فعلی: بخش مقالات: پزشكي

جستجو

   همه رکوردها  جستجوي پيشرفته
مواد کنسرو شده را به صورت در باز رها نکنید.

معمولا از همدیگر میپرسیم چرا طعم و رنگ برخی از مواد کنسرو شده پس از گذشت چند روز از باز شدن درب آنها تغییر می کندو یا مثل رب گوجه فرنگی کپک می زند.البته هر کدام از مواد کنسرو شده را باید به طرق مختلف در زمان طولانی نگهداری و مصرف کرد.


گوجه فرنگی دشمن سرطان

گوجه فرنگی دشمن سرطان

 

گوجه فرنگی تازه ای که در اوایل پاییز به بازار می آید و ما آن را با سالاد یا پنیر استفاده میکنیم،آب فراوانی داشته و از نظر مواد معدنی و ویتامینها بخصوص ویتامین c بسیار غنی است،به طوریکه طبق پژوهشهای انستیتوی تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی ایران 94 در صد آب دارد و در صد گرم از آن 14 میلی گرم کلسیم،8/1 میلی گرم آهن،3 میلی گرم سدیم،244 میلی گرم پتاسیم،27 میلی گرم فسفر و 24 میلی گرم ویتامین cموجود است.


ايدز چيست؟

 بيماري عفوني ويروسي است كه به علت ورود ويروس HIVبه بدن ايجاد و باعث اختلال در سيستم ايمني بدن مي شود.


اثرات پياز بر كاهش وزن و چربي بدن

پياز يكي از هديه هاي ايراني ما به مردم دنياست، اين سبزي مفيد نخستين بار در ايران كاشته شد و در طول تاريخ ، به كشورهاي ديگر رفت. پياز وقتي به سرزمين هاي مصر، روم و يونان راه يافت، به سرعت جزو غذاهاي مردم قرار گرفت. ....


آلرژى فصلى ،عارضه رايج بهار

آ