گوجه فرنگی دشمن سرطان
نظرات خوانندگان(0)
لید مقاله:
گوجه فرنگی دشمن سرطان
گوجه فرنگی تازه ای که در اوایل پاییز به بازار می آید و ما آن را با سالاد یا پنیر استفاده میکنیم،آب فراوانی داشته و از نظر مواد معدنی و ویتامینها بخصوص ویتامین c بسیار غنی است،به طوریکه طبق پژوهشهای انستیتوی تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی ایران 94 در صد آب دارد و در صد گرم از آن 14 میلی گرم کلسیم،8/1 میلی گرم آهن،3 میلی گرم سدیم،244 میلی گرم پتاسیم،27 میلی گرم فسفر و 24 میلی گرم ویتامین cموجود است.
متن کامل:
گوجه فرنگی دشمن سرطان
گوجه فرنگی تازه ای که در اوایل پاییز به بازار می آید و ما آن را با سالاد یا پنیر استفاده میکنیم،آب فراوانی داشته و از نظر مواد معدنی و ویتامینها بخصوص ویتامین c بسیار غنی است،به طوریکه طبق پژوهشهای انستیتوی تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی ایران 94 در صد آب دارد و در صد گرم از آن 14 میلی گرم کلسیم،8/1 میلی گرم آهن،3 میلی گرم سدیم،244 میلی گرم پتاسیم،27 میلی گرم فسفر و 24 میلی گرم ویتامین cموجود است.
ضمنا از گوجه فرنگی تازه،گوجه فرنگی خشک شده به صورت ورقه ورقه،رب تهیه شده در آفتاب و آتش و کنسرو آماده رب گوجه تهیه میشود .در کنار این فراورده های شناخته شده آب گوجه فرنگی نیز چند سالی است که در دسترس است .
در کل آب گوجه فرنگی از جمله فراورده های باارزش این سبزی بوده که آب بسیار بالایی (6/93 در صد) داشته و از نظر ویتامین ها و مواد معدنی بسیار ارزشمند است و توصیه میشود به جای هر گونه نوشابه های قندی و گازدار،افراد ار آب گوجه فرنگی استفاده کنند.ریختن آن روی سالاد به جای سس هم بسیار توصیه میشود.برای درست کردن آن کافی است که آن را در محلوط کن ریخته و صاف کنید.
اما بستگی دارد که هدف از مصرف گوجه چه باشد،اگر هدف جذب ویتامین c است چه بهتر که از آب گوجه یا گوجه تازه استفاده کنیم اما اگر برای دریافت لیکوپن و پیشگیری از بیماریهایی مانند یرطان و ناراحتی های قلبی-عروقی گوجه مصرف شود بهتر است از رب آن استفاده کنیم.
نکته دیگر آنکه بسیاری از افراد نگران تاثیر افزودنی های رب های صنعتی بر سلامتشان هستند .پس باید اشاره کرد که این افزودنی ها در حد مجاز بوده و هیچ مشکل خاصی ایجاد نمیکند.
موضوع:
پزشكي
نویسنده:
مدیریت سایت
تاریخ درج
سه شنبه 16 فروردين 1390
کلیدواژه ها:
گوجه فرنکی دشمن سرطان
|